donderdag 21 september 2017

Agenda


De Wiz-Kwiz


elke maandag - 20:00 uur

Wordt het vanavond weer TV kijken of doe je mee met De Wiz-Kwiz?

De Wiz-Kwiz is een leuke quiz waarbij je algemene kennis op de proef wordt gesteld. Er kan in teams van maximaal 5 personen worden gespeeld. Mocht je alleen komen dan is aanschuiven bij een team altijd mogelijk. Het winnende team krijgt alle eer en een drankje van het huis.

Inschrijven kan telefonisch, via email of aan de bar. Deelname: € 2,50 p.p..


Klaverjassen


iedere dinsdag - 20:00 uur

Het klaverjassen kent een lange traditie in de Flierefluiter. Iedere dinsdagavond is er dan ook gelegenheid om onderling een kaartje te leggen. Er wordt niet gespeeld in vaste teams dus iedereen die een keer zin heeft kan vrijblijvend aanschuiven.

De kosten voor deelname bedragen € 2,50 p.p.

 


Geschiedenisquiz


zondag 29 oktober 2017 - 15:00 uur

In het kader van de Maand van de Geschiedenis wordt in café De Flierefluiter voor de negende keer de Geschiedenisquiz gehouden.

Zeven rondes lang word je getest op je kennis van vader- en anderlandsche geschiedenis, waarbij gegarandeerd Geen Jaartallen worden gevraagd. Geen jaartallen en Altijd prijs!

Deelname kost € 3,50 per persoon en is inclusief diverse hapjes. Inschrijven kan aan de bar of via de mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Er wordt gespeeld in teams van maximaal vijf personen. Ook 'losse' kandidaten zijn welkom; die kunnen in ad-hocteams worden ingedeeld. Tijdige aanmelding is aanbevolen, want de beladen term "vol is vol" is zonder meer van toepassing.

Op zondagmiddag 29 oktober kan men zich nog aanmelden vanaf 14.00 uur aan de bar. Om 15.00 begint het spektakel.

Geschiedenisliefhebbers aller landen: Vereenigt U!


Muziekquiz


zondag 12 november 2017 - 15:00 uur

Inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste tradities in café de Flierefluiter en dé muziekquiz voor de die-hards. Zoals altijd is de opzet weer een verrassing en zijn er leuke prijzen te winnen.

En voor alle duidelijkheid: om twee uur binnenkomen, inschrijven en eventueel inloten bij een ander team. Om drie uur gaan we van start.

De inschrijfkosten bedragen 3,50 euro per persoon. Maximaal vijf personen per team.

Schrijf je in aan de bar of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Miles Hunt & Erica Nockalls (The Wonder Stuff)


vrijdag 17 november 2017 - 21:00 uur

Het beroemde driedaagse festival van Reading kende in 1992 voor elke dag een headline act met Public Enemy op zondag, Nirvana op zaterdag en The Wonder Stuff op vrijdag. 

We zijn dan ook zeer verheugd dat The Wonder Stuff zanger Miles Hunt samen mer later bandlid Erica Nockallis deze avond in de Flierefluiter zullen optreden!

Ze brengen een mix van eigen werk en nummers van The Wonder Stuff.